Övik Energi Fibernät för företag

En anslutning till Övik Energi Fibernät ger dig kapacitet och prestanda för framtiden och ett stort urval med tjänster att välja mellan. Ett öppet fibernät är företagens framtid för all kommunikation.

Det öppna nätet

Allt via en fiber. Övik Energi Fibernät erbjuder både små och stora företag en framtidsteknik utan gränser. Snabbare internet, bekväma server- och driftstjänster, backup, lagring, hemarbete, VPN-lösningar, telefoni med växelfunktioner, tv, larm och säkerhet med mera. Titta i Tjänsteguiden för att se utbudet. Vi ansluter fastigheter till det öppna fibernätet. Om du äger den fastighet du sitter i gör du bara en intresseanmälan via länken till höger, så hör vi av oss och berättar mer.
Om du hyr dina lokaler bör du kontakta din fastighetsägare för att se till att fastigheten ansluts. Använd knappen "Hyr du lokaler?" till höger, så hjälps vi åt.

Här är tre starka skäl till
varför du ska välja fiber:

1
Valfrihet och flexibilitet
I Övik Energi Fibernät blir du inte inlåst. Du väljer själv vilka leverantörer du vill samarbeta med och kan byta när du vill på det öppna nätet.
2
Säkerhet och trygghet
Övik Energi Fibernät är framtidssäkert och ger dig den prestanda du behöver i framtiden.
3
Ökad effektivitet och nya möjligheter
Snabba förbindelser med omvärlden är en framgångsfaktor. Via fibernätet kan du också utveckla dina egna affärsmöjligheter.
 
OE_1742
Äger du fastigheten?
Gör intresseanmälan här
Hyr du lokaler?
Gör intresseanmälan här
Kontakta oss
Teckna fibernätavtal för företag