Fibernät är det självklara valet!

Allt via en fiber. Övik Energi fibernät erbjuder både privatkunder, små och stora företag en framtidsteknik utan gränser. Snabbare internet, bekväma server- och driftstjänster, backup, lagring, hemarbete, VPN-lösningar, telefoni med växelfunktioner, tv, larm och säkerhet med mera. Titta i Tjänsteguiden för att se utbudet. Vi ansluter fastigheter till det öppna fibernätet. Om du äger den fastighet du sitter i gör du bara en intresseanmälan via länken till höger, så hör vi av oss och berättar mer.

Nyanslutning

Pris för anslutning beror på hur fastigheten som ska anslutas är belägen, markförhållanden och tekniska förutsättningar. Ligger bredbandsnätet direkt vid tomtgräns kostar det normalt lägsta anslutningskostnad.

Här är tre starka skäl till varför du ska välja fiber:

4_ny2
Valfrihet och flexibilitet
I Övik Energi fibernät blir du inte inlåst. Du väljer själv vilka leverantörer du vill samarbeta med och kan byta när du vill på det öppna nätet. Vill du ha egen kapacitet, kontakta oss.
5_ny2
Säkerhet och trygghet
Övik Energi fibernät är framtidssäkert och ger dig den prestanda du behöver i framtiden. Det är vår nya kommunägda infrastruktur till nytta för enskilda och näringslivet.
6_ny2
Ökad effektivitet och nya möjligheter
Snabba förbindelser med omvärlden är en framgångsfaktor. Via fibernätet kan du också utveckla dina egna affärsmöjligheter. Kanske har du en tjänst du vill leverera?
Sök på din adress och gör en intresseanmälan