Framtidssäkra ditt företag med fiber

Det lokala fibernätet ger både små och stora företag framtidsteknik utan begränsningar. Vi erbjuder olika kommunikationslösningar via fibernätet som bland annat internet, telefoni och tv. För närvarande finns hastigheter upp till
1 000 Mbit/s i porten och ut mot internet.
Fibernätet är ett öppet nät. Vi bygger en snabb och modern fiberinfrastruktur. Allt via fiber. Vi erbjuder både små och stora företag en framtidsteknik utan gränser. Snabbare Internet, bekväma server- och driftstjänster, backup, lagring, hemarbete, VPN-lösningar, telefoni med växelfunktioner, tv, larm och säkerhet med mera. Titta i Tjänsteguiden för att se utbudet.
I nätet kan även lokala företag bli tjänsteleverantörer. Har du har en affärsidé och en nätbaserad tjänst att erbjuda, så kontakta oss för mer information.
Kapacitet är inga problem
Vare sig du vill ha en snabb port till ett snabbt fibernät eller snabba Internetförbindelser så kan vi leverera. För närvarande upp till 1 Gbit/s.
Hur blir du ansluten ?
Om ditt företag äger fastigheten du finns i så gör du en intresseanmälan via länken till höger. Vi kontaktar dig och lämnar en offert på anslutningen, beroende på de tekniska förutsättningarna.
Om du hyr lokal så bör du kontakta din fastighetsägare för att få en anslutning.
Är ditt företag anslutet till fibernätet och du vill koppla på tjänster – internet, telefoni eller datatjänster – klickar du på Företagstjänster. Där finns även andra, ofta internetbaserade, tjänster.
Är du operatör och är i behov av en dedikerad kapacitet, svartfiber eller IT-hotell så ska du klicka på Operatörstjänster.
Vill du bli ansluten?
Gör en intresseanmälan här
Fibernät för företag
Här hittar du
Företagstjänster
Mer information om
svartfiber och kapacitet
Kontakta oss